Стани партньор !
E-mail адрес:
Парола:Безплатна регистрация
Забравена парола
Архитектура на системата и технически възможности Архитектура на системата и технически възможности

 


Най-накрая пълно IP (Internet Protocol) решение за тези луксозни жилища, жилищни сгради, жилищни комплекси и офис сгради, където комуникацията между потребителите на системата е поставена като изискване.

Това е една система за клиенти с много високи изисквания!

Проста и мощна !!!


Само включете видео монитора и входния панел към LAN мрежата и IP системата Ви за интерком връзка ще заработи !

Основни параметри:

 1. Новата система IPlus на Golmar е тип "peer-to-peer" и работи без никакъв сървър! Това я прави едновременно мощна и проста !
 2. Работи напълно автономно и не изисква управление.
 3. Броят на устройствата, които могат да се използват е практически неограничен:
  • видеомонитори,
  • входни панели,
  • портиерски централи,
  • допълнителни IP камери за видеонаблюдение ...;
 4. Комуникационните връзки могат да се програмират така, че да се осъществява връзка между всички, включени в системата:
  • От всеки входен панел до всеки монитор в системата и обратно;
  • От всеки входен панел до всеки портиерски пулт ( централа ) и обратно; 
  • От всяка портиерска централа до всяко входно табло и всеки монитор и обратно ;
  • От всеки монитор до всяка IP камера за видеонаблюдение;
  • Интерком връзка между всеки от мониторите в системата и т.н.
 5. IPlus е многоканална интерком система. Провежданите едновременни разговори между всяко от устройствата в системата са неограничени.
 6. Вградената памет за изображенията и телефонният интерфейс Ви позволяват да посрещнете всяко повикване и да имате пълна информация за него.
 7. От всеки портиерски пулт може да се излъчват кратки уведомителни съобщения до един, или до група монитори, което ще се появи на екрана им ( например: асансьор в ремонт, боядисване, събрание и т.н.).
 8. Системата може да се интегрира с контрол на достъп за асансьори и да допуска достъп само до етажа на офиса/апартамента, от който е отворена вратата. За да се избегне допълнително опроводяване от офиса/апартамента до асансьора, за връзка с LAN инфраструктурата, се монтират само допълнителни специални релета в сервизното помещение на асансьора.
 9. Възможност за свързаност с телефонната линия, за интеграция с DECT телефони, PABX системи - за прехвърляне на аудио повиквания към мобилен, или стационарен телефон;
 10. Информацията в системата е криптирана, осигурявайки по този начин секретност  и стабилност на системата в процеса на комуникация. Не е нужно да се прехвърля като SIP (във връзка с необходимостта от забрана на други устройства, или злонамерен трети потребител, който иска да се намеси).
 11. Протоколът за комуникация е TCP/IP, което позволява и на други TCP/IP устройства от други производители, да използват една и съща инфраструктура LAN ( работят без влияние от други IP свързани системи), а надеждността и стабилността са гарантирани !
 12. За целите на сигурността, могат да се проследят последните 2000 събития от работата на системата.
 13. Разстоянията вече не са проблем ! Не се изискват специализирани кабели, нито отделна инсталация!

Вижте схемите по - долу :

 1.  
Общи условия      Политика за поверителност