Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar Още2020г. БРОШУРА на Golmar

2020г. БРОШУРА на Golmar
Уважаеми, клиенти,

От последната БРОШУРА GOLMAR - 2020г. ще научите за всички най-нови технологии, продукти и проекти на компанията, които са вече в продуктовата листа.

Не се колебайте - наистина е удоволствие и привилегия да се възползвате от тези изискани и надеждни продукти с безброй функционални възможности !

БРОШУРА 2020г. ( Download )


Общи условия      Политика за поверителност