Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеКонтакти

Контакти
Важно!
Относно офиса в София, бул. "Васил Левски" 37
 ( карта BGmaps)  

Уважаеми клиенти,
По време на пандемията от COVID-19  с цел ограничение  разпространението  на вируса, Стеди груп  предприе някои промени в начина си на организация  в работата.
За целта, изградихме нов офис към склада ни в кв. Горна баня.
Какво показа този експеримент?
1. За голямата част от редовните ни клиенти, получаването на заявената стока от склада в Горна баня  не е никакъв проблем, даже е предпочитана локация  – има място за паркиране и не е „Синя зона“ :) Нито пък „Зелена“ :)
2. В днешно време се пазарува онлайн повече от всякога! Нещо повече - делът на хората, които предпочитат да пазаруват  по този начин, непрекъснато нараства!
3. Бързо растящата на обществото ни култура на доставки е предизвикателство!  Куриерските услуги се развиха изключително бързо и вече предоставят множество възможности, при гъвкава и удобна за клиентите организация.
4. Все още голяма част от обществото ни, не се държи по разумен начин, когато става дума за транспортни разходи и индивидуални пътувания до магазина. 
Поръчката до офис на куриера ще Ви спести пари, ще ви даде възможност да си получите пратката в удобно за вас време и не на последно място: ще облекчи и без това напрегнатото ви ежедневие. И не по- малко важно: ще дадете своя принос за по-малко отработени газове!
5. Не е без значение и обстоятелството, че по този начин товаро- разтоварните дейности при получаването на стоката и нейната последваща доставка до офиса на бул.“Васил Левски“ 37,  силно намаляха.

Всичко изброено по- горе ( и не само ), е причина за решението ни да освободим офиса на бул.“Васил Левски“ 37 от  ТОЗИ ВИД ДЕЙНОСТ. Надяваме се, че това няма да доведе до особено силно неудобство за по- голямата част от вас!

Както и до сега, приемаме Вашите поръчки, направени по телефон, имейл, или през нашия сайт www.steadygroup.com

Ще се свържем с Вас, за да потвърдим наличност и уговорим детайлите по изпращането с куриер.

Заповядайте и в складовия офис на Стеди груп – кв. Горна баня – ул. „Роза“ 7

Моля да имате предвид, че понякога се налага да бъдем в движение – на обект, на среща с контрагенти  и т.н.  В тази връзка  препоръчваме  ПРЕДВАРИТЕЛНО обаждане  на 0888638110,  за да се уговорим.
Това ще бъде полезно и за вас, и за нас ! :)

Най - важното: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !!!

Складов офис ( GPS координати: 2°32'39.3"S  ;  0°02'29.2"E ) - кв. Горна баня - ул. "Роза" 7 ( карта BG.maps).
Вижте удобния маршрут, ако идвате от центъра с автомобил - на снимката по- долу.
За ориентир може да ви служи Италианският лицей ( Национален учебен комплекс по култура) - улица "Роза" е точно СРЕЩУ портала на училището.

Ако предпочитате градския транспорт:

С метро:
Изключително удобна е новата транспортна придобивка – допълнителните линии 802 и 803, които обслужват Горна баня с електро- бусчета за 22 пътника, по кръгов маршрут в рамките на квартала и начална/ крайна спирка при метростанция Горна баня. Това позволява удобен и бърз достъп до метрото, а от там и до всички райони на София, обслужвани от него.
Освен на съществуващите спирки на автобусната линия, предвидени са и много „Места за спиране“ по всеки от двата маршрута, на които може с махане на ръка да се спре буса и да се качите.
Интервал на движение – 10 мин. Еднакво удобно е да се придвижите до нас и по двата маршрута – и с 802, и с 803.
Вижте по- долу маршрутите на двете допълнителни линии 802 и 803 в квартала, както и позиционирането на нашия складов офис, спрямо тях.

С автобус № 260:

Спирката, на която трябва да слезете, за да дойдете при нас е предпоследна.  Спирката е с име ул.“Мак“.
Двете спирки ( тази, на която трябва да слезете, когато идвате и тази в посока „център“ ) са една срещу друга. Интервал на движение – 10 мин.
Спирката в посока „център“ съвпада със спирката на допълнителната линия № 802, която ще ви отведе до метрото, ако решите на връщане да ползвате него.

За всякакви въпроси можете да ни потърсите на
тел. 02 981 4236;
         0888 638 110

Ако желаете, можете и да ни пишете:
[email protected]
                   [email protected]


Общи условия      Политика за поверителност