Стани партньор !
E-mail адрес:
Парола:Безплатна регистрация
Забравена парола
STARLET - Тонколони /Kit/ - чифт
Арт.: 5929
STARLET - Тонколони /Kit/ - чифт
Арт.: 5929


893.00 лв.
цена без ДДС100/150W, 8ohm, 30-22000Hz, 86dB

Starlet е 3-лентова колона с изключително добро съотношение между качество и цена. Отделните компоненти, използвани в нея, са доказали качеството си в множество други конструкции.

За ниските честоти се използва W 200 S 8 Ohm от конструкцията Experience V 20, монтиран в 58-литрова кутия с басрефлекс. Средните и високите честоти са покрити от говорителите W 100 S 8 Ohm и DT 94 8 Ohm от серията говорители ALTO.

Впечатлението, създавано от Starlet, е на солидна нискочестотна основа с мощен, ясен бас. Средночестотният спектър има приятен, ненатрапващ се звук, а при високите честоти Starlet възпроизвежда ясно и отривисто, отчетливо трептене.

Технически характеристики:
  • Номинална мощност 100 W
  • Музикална мощност 150 W
  • Импеданс: 8 Ohm
  • Честотна лента: 30 - 22.000 Hz
  • Чувствителност: 86 dB (1 W/1 m)
  • Тип кутия: Басрефлекс
  • Обем: 58 l
  • Размери: 1000 х 270 х 300 mm
 
Откъс от тест на сп. "Mega":
"Старлет звучи ясно, приятно и доста обемно, ... със солидна басова основа, която осигурява достатъчно мощност и дълбочина, но без да взима надмощие. Средните и високите честоти са добре разграничени, ясно дефинирани, лишени от всякаква агресия и кристално възпроизведени."
Звукови качества и съотношение между качество и цена: Много добро!"

Цената на всички тонколони е за пълен комплект, за чифт, без кутиите.

Кутиите се изработват от MDF според технологичните чертежи на VISATON и в желания от Вас цвят. Цената им се формира в зависимост от вида на покритието ( боя или фурнир ) и използвания лак и байц. При проявен интерес, можете да ги поръчате при нас, или да Ви предоставим технологичните чертежи на VISATON.

И все пак, не забравяйте да ни попитате дали има налични готови тонколони от модела, който сте избрали и в какъв цвят и покритие са те.

Общи условия      Политика за поверителност