Стани партньор !
E-mail адрес:
Парола:Безплатна регистрация
Забравена парола
ALTO II - Тонколони /Kit/ - чифт
Арт.: 5967
ALTO II - Тонколони /Kit/ - чифт
Арт.: 5967


458.00 лв.
цена без ДДС60/100W, 4 ohm, 40-22000Hz, 83dB
Двулентовата тонколона ALTO II, проектирана като басрефлексна система с обем 30 литра е друго предложение от ALTO-серията. Избрана е същата архитектура на филтьра и за ALTO II , но тук октавите от ниския обхват са облагодетелствани, заради увеличения обем  на тонколоната и оптималната ниска честота за  произвеждането на мощен бас.
ALTO II  са също много подходящи за  подобряване на звука при по-евтините Hi-fi системи. Могат спокойно да бъдат поставени навсякъде в стаята, като произвеждат ясно доловим звук.

 Откъс от “HiFi Test”

„Елегантната тонколона ALTO II ни изненада със своето басово възпроизвеждане, което би накарало много високоговорители с двоен размер да се засрамят.
Съотношение цена – качество : много добро.”

Extract from Klang & Ton

"Its bass reproduction is not only very rich and very powerful, but in addition highly precise, full of detail and free of colouration. Both the base and lower mid-range remained perfectly neutral."..
"Music reproduction is airy and far reaching."

Value for money: very good"

Цената на тонколоните е за пълен комплект, за чифт, без кутиите.

Кутиите се изработват от MDF според технологичните чертежи на VISATON и в желания от Вас цвят. Цената им се формира в зависимост от вида на покритието ( боя или фурнир ) и използвания лак и байц. При проявен интерес, можете да ги поръчате при нас, или да Ви предоставим технологичните чертежи на VISATON.
И все пак, не забравяйте да ни попитате дали има налични готови тонколони от модела, който сте избрали и в какъв цвят и покритие са те.
 
 
Общи условия      Политика за поверителност