Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български

Брошура за технология "G2+" на Golmar - на български
Уважаеми клиенти и партньори,

Като представители на компания Golmar за България, имаме удоволствието да споделим с вас новото развитие в двужилните системи на Golmar !
Това е технология G2+, обединяваща новостите в съвременните комуникации, във видео наблюдението и в системите за сигурност.
Тя е вече на пазара с новите си разширени възможности! 
Ако стремежът Ви е към „най- доброто от най- доброто“ и насочите избора си към тази технология, ще се радваме да имаме принос в това да направите клиентите си щастливи с удобството на аудио и видео комуникациите в техните апартаменти и извън тях...
Иновативност, надеждност и перфектен дизайн – това стои пред Вас и е достойно за елитните Ви проекти!

Представяме ви новата брошура на Golmar, посветена изцяло на системата G2+ на български език.
Насладете се на интелигентните технически решения, на опростените схеми и на изключително разумните цени!

Ще се радваме да отговорим на възникнали въпроси и при проявен интерес към повече информация.
Ще Ви подготвим и оферта по конкретизирано задание.

Екипът на Стеди груп


2022г. БРОШУРА G2+ ( Download )

Общи условия      Политика за поверителност